Lasersnijden metaal

Metaal lasersnijden is één van de vele vormen van plaatbewerking. Met lasersnijden wordt er met behulp van een krachtige laserstraal op een zeer nauwkeurige wijze gesneden in metaal. Deze laser straalt licht uit van een zeer hoge intensiteit met een elektromagnetische stralingsbron. De meeste complexe vormen zijn mogelijk bij ons. Lasersnijden in metaal is accuraat en snel. 

RVS lasersnijden

Onze machines voor lasersnijden hebben een hoge capaciteit van 6kW en daardoor kunnen we lasersnijden met een maximale afmeting van 12*3 meter. De machines kunnen RVS metalen platen tot 20 mm dik lasersnijden.

 

Certificaten & kwaliteit

Wij zijn in het bezit van een VCA* certificaat. Dit certificaat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM).

Veel Gestelde Vragen

Met lasersnijden wordt met behulp van een laserstraal op een zeer nauwkeurige wijze gesneden. Dit wordt gedaan door een laser met een elektromagnetische stralingsbron die licht uitstraalt van een zeer hoge intensiteit.

Wij krijgen vaak de vraag wat de kosten zijn voor het lasersnijden van RVS en staal. Dit is voor een groot deel gebaseerd op de snijsnelheid. Dikke platen en veel hoeken & bochten kunnen de snijtijd vertragen en dus de kosten verhogen. Desalniettemin zijn we toch in staat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor uw lasersnijwerk te garanderen. 

Voor lasersnijden hanteren we een maximale plaatdikte van 20 mm.

We kunnen maximaal 12 X 3 meter lasersnijden.

Ja. Bekijk onze certificeringen voor meer informatie.