Over PS&D

PS&D B.V. bestaat uit Project Services & Deliveries B.V.

PS&D B.V. is ontstaan op project basis, daaruit voortvloeiend kwamen diverse metaalbewerkingen, onderhoudswerken, constructies en reparaties, revisies en machinebouw tot stand. Vandaar de naam Project Services & Deliveries.

PS&D B.V.  is producent van diverse constructies en plaatwerk in staal, RVS en aluminium. Door de optimale kwaliteit van product en service heeft ons bedrijf in de korte tijd dat wij bestaan een uitstekende naam opgebouwd in binnen- en buitenland. 

Samen met ons #psdteam zijn we onderdeel van de Nederlandse Maakindustrie.

Ons werk

Door de diversiteit aan klanten en projecten is er de afgelopen jaren veel kennis opgebouwd, waardoor PS&D is uitgegroeid tot een gerenommeerde onderneming met een breed klantenbestand.

Door de vraag van onze klanten is flink geïnvesteerd in een uitgebreid machinepark, waardoor de kwaliteit en service alleen maar is toegenomen, hierdoor zijn we ijzersterk in de productie van diverse constructies en plaatwerk.

 De ontwikkeling en groei van ons bedrijf werden en worden nog steeds mogelijk gemaakt door de vragen, wensen en waardering van onze klanten en leveranciers, door de inzet van ons gemotiveerd, loyaal en deskundig team, constante (bij)scholing, juiste kwaliteit/ prijsverhouding. 

Daarom kunnen wij spreken van een jarenlange goede samenwerking met onze klanten, leveranciers en dienstverleners. Zij leveren daardoor een belangrijke bijdrage aan ons succes