Over PS&D

PS&D B.V. bestaat uit Project Services & Deliveries B.V.

PS&D B.V. is ontstaan uit zijn opgedane vakmanschap. 

Daaruit voortvloeiend werden diverse metaalbewerkingen, onderhoudswerken, constructies en reparaties, revisies en machinebouw gerealiseerd. Vandaar de naam Project Services & Deliveries.

Ons werk

Door probleemoplossend en klantgericht mee te denken ontstonden de afdelingen engineering en machinebouw, industrieel onderhoud, verkoop technische artikelen, constructie, verspaning, hydrauliek en plaatwerk. Hiermee kunnen wij een breed scala van klanten met hun specifieke opdrachten en wensen van dienst zijn. Alle afdelingen werken in synergie met elkaar en zijn daardoor van grote toegevoegde waarde voor onze klanten.

Op innovatie en duurzaamheid gerichte ontwikkelingen en investeringen, kwaliteit en productiviteit verhogende inspanningen, hebben geresulteerd in ruim en goed geoutilleerde werkplaatsen in een organisatie met een groot team

De ontwikkeling en groei van ons bedrijf werden en worden nog steeds mogelijk gemaakt door de vragen, wensen en waardering van onze klanten en leveranciers, door de inzet van ons gemotiveerd, loyaal en deskundig team, constante (bij)scholing, juiste kwaliteit/ prijsverhouding. Daarom kunnen wij spreken van een jarenlange goede samenwerking met onze klanten, leveranciers en dienstverleners. Zij leveren daardoor een belangrijke bijdrage aan ons succes.