Over PS&D

Welkom bij PS&D, uw betrouwbare partner in diverse constructies en plaatwerk. We zijn gespecialiseerd in de productie van laswerk en constructiewerk, lasersnijden van metaal, plasmasnijden en autogeen snijden.

Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring in de metaalindustrie en is in staat om de meest complexe constructies en plaatwerk te produceren. We werken met moderne apparatuur en machines om onze klanten de hoogste kwaliteit te garanderen.

Bij PS&D vinden we kwaliteit en service belangrijk. We beschikken daarom over verschillende certificaten om onze kwaliteit te waarborgen. Zo zijn we gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 en ISO 3834-2 voor laswerk. Ook zijn we in het bezit van een VCA-certificaat, wat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Ons werk

Laswerk en constructiewerk behoren tot onze specialisaties. Onze vakmensen beschikken over de benodigde certificaten en werken met de meest geavanceerde lasapparatuur. Hierdoor kunnen we aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van laswerk. Of het nu gaat om MIG/MAG-lassen, TIG-lassen of elektrode-lassen, bij PS&D bent u aan het juiste adres.

Ook lasersnijden van metaal behoort tot onze diensten. We beschikken over meerdere moderne snijmachines waarmee we nauwkeurig en snel metalen platen kunnen snijden. Hierbij kunnen we materialen zoals staal, RVS en aluminium snijden.

PS&D B.V. heeft geen eigen engineering afdeling maar wel een werkvoorbereiding die samen met de klanten de efficiëntste productie methode en of aanpassing bespreekbaar maken.

We zijn er trots op om een jarenlange goede relatie te hebben met onze klanten, leveranciers en dienstverleners. Bij PS&D streven we naar de juiste kwaliteit/prijsverhouding en een langdurige samenwerking met onze klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Certificering Nen-en-10204:2004

De certificering NEN-EN 10204:2004 is een standaard voor de levering van metalen producten. Het heeft betrekking op de inspectie- en testdocumenten die bij de levering van metalen producten moeten worden verstrekt.

Deze certificering beschrijft de verschillende typen testrapporten die kunnen worden verstrekt, afhankelijk van het niveau van inspectie en testen dat is uitgevoerd op de metalen producten. Er zijn vier verschillende typen testrapporten die worden beschreven in deze certificering:

  • Type 2.1: Dit type testrapport beschrijft de inspectie en de overeenstemming van het product met de specificaties.
  • Type 2.2: Dit type testrapport beschrijft de inspectie, de overeenstemming van het product met de specificaties, en bevat daarnaast de resultaten van de niet-specifieke tests.
  • Type 3.1: Dit type testrapport beschrijft de inspectie en de overeenstemming van het product met de specificaties, en bevat daarnaast de resultaten van de specifieke tests die zijn uitgevoerd op het product.
  • Type 3.2: Dit type testrapport beschrijft de inspectie, de overeenstemming van het product met de specificaties, en bevat daarnaast de resultaten van de specifieke tests die zijn uitgevoerd op het product. Dit type testrapport moet worden gecertificeerd door een onafhankelijke derde partij.

Het doel van de NEN-EN 10204:2004 certificering is om de kwaliteit van metalen producten te waarborgen door middel van de juiste inspectie- en testprocedures. Dit stelt klanten in staat om te vertrouwen op de kwaliteit van de producten die ze ontvangen en biedt fabrikanten de mogelijkheid om hun kwaliteitssystemen te verbeteren.